Wie zijn wij

Wie zijn wijIn HBL bundelt Henk Blok zijn 30 jaar lange ervaring in de bouwsector met de kennis en kunde van andere experts, om zo bouwprojecten en tenders succesvol voor klanten te managen.

 

Bouwen is mensenwerk

In de aanpak van projecten, of het nu tender of realisatietrajecten zijn, focust HBL op de snijvlakken van techniek, organisatie en mensen.

 

De techniek is essentieel in ieder bouwproject en verandert continue. HBL zoekt mee naar de juiste technische expertise en up-to-date kennis van toepassingen. Daarbij waken we er voor dat de techniek het doel wordt in plaats van het middel, om het project te laten slagen.

 

De organisatie gaat over de inrichting van het beste team, de slimste aanpak van het project, de meest efficiënte planning en de juiste tools die daarbij ingezet kunnen worden.

 

Het zijn de mensen, professionals vanuit verschillende disciplines, bedrijven en culturen, die het waar moeten maken in een project. HBL gelooft in het creëren en actief managen van sterke teams waarbij passie, plezier en prestatie voorop staan. Dat betekent mensen echt uitdagen om samen te werken, talenten te ontwikkelen, open communicatie en met elkaar durven gaan voor het beste resultaat.

 

Passie voor weg, water en groen

Infrastructuur levert een belangrijke bijdrage aan de bereikbaarheid en de veiligheid van ons land. HBL streeft, samen met de klant en alle stakeholders in en rondom projecten, naar een duurzame ontwikkeling en instandhouding van deze infrastructuur. Dat doen we onder andere door de verschillende disciplines, Installaties, Civiel, GWW, land, water, infra en de natuur, zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen en te faseren.

 

MedewerkersNetwerk met experts

Als projectmanager is het belangrijk te weten wanneer je andere experts in moet zetten om tot een beter resultaat te komen. HBL beschikt over een uitgebreid netwerk aan technische experts, ingenieurs, adviseurs en hands-on projectmedewerkers die extra kennis en capaciteit aan projecten kunnen toevoegen en ervaring hebben met onze werkwijze.

 

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

 

Wij zijn te bereiken via email en telefoon +31(0)6 83 99 8719
Het uitgebreide CV van Henk Blok is terug te vinden op Linkedin.

 

Lees hier meer over onze Project management en Tender management ervaring:

 

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl